Wellington bélszín
10 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 1.5 kg vesepecsenye
- 25 dkg gomba
- 1 db tojás
- 20 dkg vajból készített leveles vajastészta
- mustár
Elkészítés
A húst elkészítés előtt pár órával mustárral bekenjük, majd a hűtőbe tesszük. Olajjal leöntve előmelegített sütőben közepes hőfokon sütjük 35-40 percig. Közben forgatjuk, hogy mindkét oldala pirosra süljön. A nagyon apróra vágott gombát olajon megpároljuk, ezután tojással kötjük. Ezzel a gombával a hús mindkét oldalát megkenjük, ezután a kinyújtott leveles vajastésztába csomagoljuk. Spárgával körbekötözzük. Vigyázzunk, a tésztát ne sértsük meg. Tojással megkenjük, majd előmelegített sütőben középső lángon 30-40 percig sütjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.